Regnskog AS er morselskapet til DEN LILLE DYREHAGE som kan med stolthet vise frem Norges flotteste Regnskog! En magisk innendørs attraksjon på 1200m2, som viser frem ett unikt mangfold av planter og frittlevende dyr. Alt oppleves i ett helt spektakulært miljø. Dette må bare oppleves!

Den Lille Dyrehage kan nå med stolthet vise frem Norges flotteste Regnskog! En magisk innendørs attraksjon på 1200m2, som viser frem ett unikt mangfold av planter og frittlevende dyr. Alt oppleves i ett helt spektakulært miljø. Dette må bare oppleves! Flott mangfold av forskjellige spennende dyr. Småaper, krokodiller, slanger og øgler er blandt de eksotiske artene du kan se innendørs. Ute kan du besøke, klappe og bli med å mate dyrene i “Den Lille Gården”, se de nysgjerrige surikatene eller rett og slett sitte å nyte tilværelsen mens barna leker rundt. Grillplasser, lekeapparat, natursti m.m.
.
Agder Næringsselskap ønsker å støtte viktige reiselivssatsinger i vårt fylke ved å gå inn på eiersiden i bedrifter som er viktig for en helhetlig satsing i fylket.