Fabrikken har som mål å være en av Norges ledende bedrifter innen produksjon av individuelt tilpassede ytterdører, –  og skal ha den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og service i de markedene en opererer i.

I Vatnestrøm i Iveland kommune har det vært drevet produksjon av dører siden 1948. Fabrikken har fra starten bestrebet seg på å være en moderne produksjonsfabrikk onnen segmentet ytterdører til boliger, hytter og rehabilitering.

Flere arkitekter og entreprenører foretrekker våre spesialdører i sine byggeprosjekter. Vi har levert dører til flere prestisjeprosjekter i Norge – både innenfor rehabilitering og til nye byggeprosjekter. Flere og flere av våre kunder har spesielle ønsker for ytterdøren. Det kan være gjenskaping av en gammel dør eller det kan være spesielle ønsker for design eller utseende.

Agder Næringsselskap har vært med på eiersiden fra 2009 og synes det er viktig å kunne være med å utvikle næringsvirksomhet i en distriktskommune.